Lampaamon tyypit

Esittelyssä Lampaamon henkilökunta sekä nelijalkaisten ystävien vakioporukka.

Annis

Lampaamon äiti ja ainut työntekijä. Itse kun tekee, niin saa yleensä sellaista mitä haluaa. Hitaasti, mutta varmasti. Ideoita on paljon enemmän kuin aikaa, mutta tehdään mitä ehditään. Lampaamon lisäksi kiireisenä pitää perhe, oikeat työt ja opiskelut.

Piki

Mustanpuhuva Piki on pässeistämme vanhempi ja viisaampi. Maailman rauhallisin pässi rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Pikin jälkeläiset ovat usein isänsä kaltaisia eli tummia, sosiaalisia ja lauhkeita.

Mikko

Suomenlammaspässi Mikko on siitospässeistämme nuorempi. Uittoniemen oma kasvatti on luonteeltaan utelias ja leikkisä. Raamikas Mikko periyttää kirjavaa väriä ja hyvälaatuista villaa.

Paavo

Uittoniemen aristokatti Paavo (Azzarra Balaqur) on kaikkien ystävä ja kyltymätön rapsutuksille. Paavo on rodultaan neva masquerade ja vuonna 2008 syntyneen komistuksen juuret ovat Venäjällä. Itänaapurimme entisen presidentin Dmitry Medvedevin kissa Dorofei (2004-2014) on Paavon isän veli eli setä. Korkea-arvoisista sukujuuristaan huolimatta Paavo on kuitenkin hyvin suvaitsevainen ja tulee toimeen kaikkien kanssa, myös lasten. Vuonna 2018 syntynyt tyttäremme ja Paavo ovat erottamattomat ystävät ja seuraavat toinen toisiaan kaikkialle. Onpa Paavo ollut orvoksi jääneen karitsan seuralaisenakin tallin karsinassa. Innokkaana keskustelijana tunnettu hurmuri on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja jopa liiankin rohkea. Paavon mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat ihmisten lisäksi pehmopossutyttöystävä Miss Piggy, (varsinkin vieraiden) kengät sekä ahtaat paikat, kuten laatikot, kaapit ja muovipussit.

Lotta

Uskollinen tallikissamme Lotta-Katti on aina kaikessa mukana. Pienikokoinen ja ketterä maatiaistyttö on ulkonäöstään huolimatta iäkäs, vaikka tarkka ikä ei ole tiedossa. Seurallinen Lotta tykkää nukkua talvisin enimmäkseen tallissa ja kelien lämmetessä aktivoituu uudelleen ulkoiluun.

Taavi

Suomenhevosruuna Taavi on hevoskaksikkomme pomo. Vuonna 2012 syntynyt Taavi on luonteeltaan utelias ja reipas. Vaaleanrautias ravisukuinen ruuna omaa hyvän työmoraalin ja tykkää heinän syönnin lisäksi kärryttelystä sekä huomionosoituksista.

Venla

Hevosistamme vanhempi on vuonna 2000 syntynyt suomenhevostamma Venla. Vanha rouva on saanut nuoruudessaan seitsemän jälkeläistä. Rauhallisen luonteensa vuoksi Venla soveltuu myös kokemattomammille ratsastajille.