Kestovanulaput


Kuvaus

Kestovanulaput ovat ekologinen vaihtoehto perinteisille kertakäyttöisille vanulapuille. Vanulaput pestään käytön jälkeen ja kuivuttuaan ne ovat taas uudelleen käytettävissä. Lampaamosta löytyy kattava valikoima erilaisia kestovanulappuja upeissa väreissä sekä virkattuja pesupusseja helpottamaan vanulappujen konepesua.


LILJA

Himmeäkiiltoinen Lilja on virkattu egyptiläisestä merseroidusta puuvillalangasta, jonka korkealaatuinen ja pitkäkuituinen materiaali kestää erittäin hyvin kulutusta. Lanka on Oeko-Tex-sertifioitu eikä se sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Pesu 40 C. Normaalikokoisen kestovanulapun halkaisija on noin 5 cm ja ison noin 6,5 cm.


PIONI

Miellyttävän pehmeä Pioni on virkattu 100% luomupuuvillalangasta. Oeko-Tex-sertifioitu mattapintainen puuvilla on kaunista ja kestävää. Hyväksi sinulle ja luonnolle! Pesu 40 C. Pionin halkaisija on noin 5 cm.


ORVOKKI

100% kierrätyspuuvillasta virkattu Orvokki on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Lanka on Oeko-Tex-sertifioitu eikä se sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Pesu 40 C.


Normaalikokoisia kestovanulappuja on paketissa 6 kpl.

Isoja kestovanulappuja on paketissa 4 kpl.